Printre alte noutati din lumea UFC, Cristina si Alex   vor dezvalui informatii din   reality –show-ul “The Ultimate Fighter”, difuzat de GSP TV in fiecare joi dimineata, de la ora 5:00.

Dennis Hallman, unul dintre antrenorii echipei conduse de  Miesha Tate, a declarat ca Ronda Rousey, capitanul echipei adverse, este nebuna si ca ar avea nevoie de un control de specialitate. “Am vazut-o cum se cearta cu producatorii emisiunii pentru salariile antrenorilor sai secunzi si sunt convins ca are probleme mari”, este de parere Hallman. Si Brian Caraway, iubitul  lui Miesha  Tate, care are o repulsie declarata fata de Ronda crede, de asemenea, ca acesta nu sta bine deloc la capitolul psihic.

Producatorii reality-show-ului spun  insa ca Ronda avea nevoie de o pauza de la toate indatoririle legate de UFC, asa ca  s-au bucurat mult  atunci cand ea a fost cooptata sa faca parte din distributia filmului “Expendables 3”.

Frumoasa luptatoare le-a declarat acestora ca se simte foarte bine si  ca este foarte fericita sa invete de la Schwartzenegger, Stallone, sau Van Damme . Actorii  o trateaza ca pe sora lor mai mica si o invata  cum sa faca fata presiunii media.

 

Recomandari