Gigi Becali a declarat că s-a înţeles cu Nicolae Dică în privinţa unei despărţiri prieteneşti. Dică “nu a cerut bani”, a mai spus Becali, care deja poartă discuţii cu posibili tehnicieni care să vină la FCSB. Un lucru este sigur, următorul antrenor al FCSB va fi român, anunţă latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a anunţat plecarea cu Nicolae Dică de la FCSB, după ce patronul i-a cerut demisia tehnicianului.

Articolul continua dupa recomandari

”Da, m-a sunat aseară, mi-a spus, ’nea Gigi, eu nu ţin de scaun, nu sunt omul banului, vă mulţumesc oricum pentru că mi-aţi dat şansa de a antrena Steaua, că aţi avut încredere în mine. Plec şi gata! Nu, nu a cerut bani. N-are nicio clauză. Ne despărţim prieteneşte, cu o strângere de mână. E adevărat că m-am văzut cu Dan Alexa. E posibil să mă văd cu Teja. Nu mă mai hazardez şi nu mă mai grăbesc. Vorbesc cu fiecare mai multe lucruri. Ca să ne înelegem de acum să avem o înţelegere înainte”, a spus Becali.

Gigi Becali a menţionat că şi următorul antrenor al FCSB va fi român. “Am încredere în antrenorii români, sunt patriot. Eu cu antrenor străini nu mai lucrez niciodată. Păi dacă sunt atâţia români…”.

Becali a mai afirmat că Laurenţiu Reghecampf nu este o variantă, deoarece are o ofertă foarte avantajoasă, şi nici Edward Iordănescu. “Reghecampf are ofertă, e exclus să vină la FCSB. Să refuze 3 milioane să vină la mine la 10.000 pe lună… Dacă era Reghecampf îl luam pe el, era primul. Al treilea nu e Edi Iordănescu. După sărbători veţi vedea cine este antrenorul Stelei”.

Gigi Becali i-a cerut lui Dică să-şi dea demisia după înfrângerea suferită de FCSB, cu 2-0, în meciul cu CFR Cluj.