Gigi Becali s-a implicat în lupta împotriva coronavirusului și a anunțat că a făcut mai multe donații pentru Spitalul "Matei Balș" din București, dar și la alte unități medicale din România. Gesturile sale de caritate și faptul că le-a făcut publice l-au scos din sărite pe Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova. 

"Mi-ar fi rușine să mă apuc să spun la televizor că am făcut donații. Ați auzit vreodată că cineva a donat un bloc operator?! Ați auzit de o donație pentru spitalul Victor Babeș din Craiova?!", a fost atacul lansat de Mihai Rotaru la adresa lui Gigi Becali, într-o intervenție telefonică la Digi Sport. 

Articolul continua dupa recomandari

Gigi Becali: "N-am chef de ceartă în situația de acum"

Replica lui Gigi Becali a venit destul de repede, dar nu a fost una foarte vehementă. Patronul lui FCSB este îngrijorat de situația extrem de gravă provocată de pandemia de coronavirus. 

"Sunt atât de supărat de ceea ce se întâmplă acum în România încât nu am chef să mă mai cert și cu acest Rotaru apărut peste noapte în fotbal. Să fie sănătos și să spună ce vrea, dar eu nu am intrat în fotbal direct cu o echipă în Liga a 2-a. Ce vreți să fac eu?!", a reacționat Gigi Becali în Prosport.