George Copos l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-l anunța că e dispus să se implice în criza coronavirusului. Patronul FCSB se implică din plin în criza coronavirusului din România și a anunțat că își pune la dispoziție clinica privată pentru a ajuta la împiedicarea răspândirii Covid-19. 

Patronul FCSB a dezvăluit că a fost sunat și de George Copos, care s-a arătat dispus să se implice și el în criza provocată de coronavirus.

Articolul continua dupa recomandari

"Nu provoc pe nimeni, nu mă bag, că dacă zic, mă înjură. Milostenia nu trebuie s-o ceri, milostenia e din inimă, e impulsul sufletului. M-a sunat Copos că vrea și el să se implice. I-am zis 'Bine, mă, sună-mă mâine, între 10 si 11'. Nu m-a sunat deocamdată", a spus Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali susține că la clinica pe care o deține se pot face teste Covid-19

Gigi Becali a anunțat încă de joi că dispune la clinica pe care o deține de aparatura necesară pentru a efectua teste pentru coronavirus.

"Avem laborator cu cele mai sofisticate aparate, pot trimite și la clinica mea. Facem testări pentru virus! Doar Victor Babeș mai face așa, am cumpărat testele, se fac testări. Trebuia să iau aprobare de la Ministerul Sănătății, să iau derogare ca să putem face testări. Că e păcat, am cele mai sofisticate aparate de laborator de genetică. La Balș nu se fac testări, se trimit la Babeș, să trimita și la mine. Mă sună zilnic 20 de spitale că au nevoie de ajutor. Nu e normal... S-a instaurat stare de urgență, păi dați drumul la treabă", a mai spus Gigi Becali.