Managerul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a revenit, duminică, din Italia, împreună cu fiul său, Ianis, şi a anunţat că acesta nu se va mai întoarce la Fiorentina.

"Aici rămâne, nu mai pleacă. Tratativele sunt avansate, chiar foarte avansate. Sper să îl avem cu noi când începem campionatul în Liga 1. Noi sperăm să ajungem la un acord cu Fiorentina. Ianis se va pregăti în această iarnă cu echipa FC Viitorul”, a spus Hagi, la revenirea în ţară.

Articolul continua dupa recomandari

FC Viitorul a anunţat că pe 30 decembrie a transmis în mod oficial clubului Fiorentina o ofertă de cumpărare definitivă a lui fiului lui Gheorghe Hagi. Oferta FC Viitorul făcută pe Ianis Hagi e considerată mică de oficialii clubului Fiorentina, dar tratativele rămân deschise, a scris presa italiană.

Potrivit firenzeviola.it, Fiorentina consideră că evoluţiile lui Ianis Hagi au crescut de la sosirea la Florenţa, la fel şi valoarea de piaţă a jucătorului, astfel că suma oferită de FC Viitorul, egală cu cea plătită de italieni, nu este suficientă.

În vârstă de 19 ani, Ianis Hagi a debutat la FC Viitorul, fiind transferat la FC Fiorentina în 2016, pentru două milioane de euro.

Sursa: News.ro