Gică Hagi împlineşte, astăzi, 54 de ani, şi a donat casa părintească în care s-a născut şi a crescut, în comuna Săcele din Constanţa, unei familii nevoiaşe.

Multimilionar în euro, 'Regele' fotbalului românesc a donat casa părintească unei familii din comuna în care s-a născut.

Articolul continua dupa recomandari

Întâmplător sau nu, familia nevoiaşă care stă acum în casa lui Hagi este formată din părinţi şi cinci copii, la fel ca şi în cazul lui Gică Hagi.

Cea care a primit casa este Liliana, femeia care s-a îngrijit de locuinţă în ultimii ani. Potrivit jurnaliştilor Libertatea, Liliana l-a lăsat să locuiască în casă pe unul dintre băieţii săi, care, la rândul său, are propria familie.

Casa părintească a lui Gică Hagi a ajuns la un moment dat în posesia unei alte familii din comună, însă 'Regele' a vrut să respecte ultima dorinţă a mamei sale, astfel că a răscumpărat-o.

Hagi şi-a donat casa părintească chiar de ziua lui de naştereVezi 2 imagini în Galerie

Pentru ca acest lucru să fie posibil, Gică Hagi a fost nevoit să cumpere altă casă pe care a dat-o la schimb familiei care locuia în casa părinţilor săi.

Născut pe 5 februarie, în casa părintească, Gică Hagi a locuit până la vâsta de nouă ani în comuna Săcele.

Autorităţile locale s-au mândrit cu faptul că Hagi s-a născut în comuna lor şi chiar au notat acest lucru pe un indicator rutier situat la intrarea în comună.

Ulterior, indicatorul a fost schimbat, la fel ca şi informaţia despre Gică Hagi.