Final de an fericit pentru Gică Hagi. Regele a primit cadoul perfect, de Sărbători, iar acum poate petrece!

În ultima etapă din Liga 1 din 2016, echipa lui Hagi, Viitorul, a învins-o luni seara, cu 3-1, pe FC Botoşani, şi astfel termină anul pe primul loc. O performanţă extraordinară pentru clubul pe care Hagi îl patronează. 

Articolul continua dupa recomandari

După 21 de etape, Viitorul ocupă locul 1 în clasament, cu 42 de puncte, urmată de Steaua, 40 de puncte, şi Gaz Metan Mediaş, 37 de puncte.

În meciul de luni seara, FC Botoşani a deschis scorul în secunda 8, prin Mihai Roman, dar elevii lui Hagi au revenit pe tabelă prin golurile marcate de Gabi Iancu, din penalty, Aurelian Chiţu şi Răzvan Marin. Acesta a fost al 13-lea succes stagional pentru Viitorul.

Clasament Liga 1

"Suntem pe primul loc. Campioni vom fi la anul, când se vor termina etapele. Suntem pe un drum extraordinar. Ideea mea era să rămânem în Liga 1. După punctele pe care le-am luat, suntem liniștiți. Suntem sus, rămânem în play-off. Trebuie să gândim, să nu facem greșelile de anul trecut. Avem campioni în spate. Am progresat și încă nu suntem la maximul potențialului.", a spus Hagi, la finalul meciului de la Ovidiu, de luni seara.