Jucătorul de fotbal Gabriel Tamaș a fost arestat în Israel, după ce polițiștii l-au prins gonind cu peste 200 de kilometri la oră, în timp ce era sub influența alcoolului. 

Internaționalul român, cu 65 de selecții la echipa națională, și care este acum legitimat la clubul Hapoel Haifa, a fost arestat în noaptea de luni spre marți, pe autostradă. 

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit sports.walla.co.il, Gabriel Tamaș avea o concentrație alcoolică de 0.733 miligrame de alcool pur în aerul expirat, de trei ori mai mare decât limita legală în Israel. Agenții l-au reținut pe loc și i-au confiscat mașina. In autoturism se mai aflau doi pasageri, a căror identitate nu a fost stabilită. 

Gabi TamașVezi 2 imagini în Galerie

Gabriel Tamaș nu este la primul episod de acest gen. În decembrie 2004 a devastat un restaurant din Poiana Brașov, alături de mai mulți prieteni, în 2010 a sărit să bată ospătarii la nunta fratelui său, iar în iunie 2011 a făcut un chef de zile mari, până dimineața, și a ratat turneul echipei naționale din America de Sud.

În 2013, satul să marcheze doar pe terenul de fotbal, fundașul naționalei a decis să înscrie și în ușa unui bloc din Capitală. S-a întâmplat pe stradă Iancu de Hunedoara, la ora 8 dimineața.

Înfierbântat și vizibil amețit, fotbalistul a ajuns în față unui bloc. A vrut să între. Dar n-a putut. Ușa era blocată, așa că a început să tragă de ea. “Trăgea, să rupă ușa din tatani, s-o scoată forțat”, a declarat Elena Creangă, o femeie de serviciu.