Câțiva fotbaliști de la Arsenal au fost filmați în timp ce inhalau un gaz cu efect halucinogen la o petrecere ce a avut loc în luna august a acestui an.

Imaginile obținute de The Sun arată cum Alexandre Lacazette, Matteo Guendouzi, Mesut Ozil și Pierre-Emerick Aubameyang sunt în centrul evenimentelor, inhalând oxid de azot din baloane! Gazul poate cauza probleme de coordonare în cel mai bun caz, dar se poate ajunge până la infarct sau deces.

Articolul continua dupa recomandari

La petrecerea care a avut loc în Londra au fost peste 10 jucători și 70 de femei, chiar înainte de începerea sezonului. Totul a costat aproximativ 33.000 de euro, scrie gsp.ro.

"Vom avea o discuție cu jucătorii și le vom aminti ce responsabilități au la acest club", a spus un purtător de cuvând al lui Arsenal.

Ozil, 30 de ani, e filmat în timp ce își dă ochii peste cap și cade aproape inconștient pe spate, după ce trage din balon.

Lacazette, 27 de ani, pare complet deconectat de la mediul înconjurător. Aubameyang, 29 de ani, actualul golgeter din Premier League, și Kolasinac, 25 de ani, sunt și ei în situații asemănătoare. Guendouzi, 19 ani, pare să-și piardă cunoștința după ce e îndemnat să inhaleze oxidul de azot și se întinde pe canapea în râsetele colegilor.

Mkhitaryan, 29 de ani, și Mustafi, 26 de ani, apar și ei în imagini, dar nu inhalează gazul din baloane.

În meciul din weekend-ul care a urmat petrecerii, Arsenal a pierdut acasă cu City, 0-2. Apoi a venit un 2-3 la Chelsea. Acum "tunarii" sunt pe 5, cu 20 de meciuri fără înfrângere.