Fotbalistul de origine argentiniană Emiliano Sala, în vârstă de 28 de ani, este căutat de ore întregi, după ce avionul privat în care se afla a pierdut contactul cu turnul de control luni seara, pe 21 ianuarie, deasupra insulei Alderney din Canalul Mânecii. 

Jucătorul se îndrepta dinspre Nantes, din vestul Franței, spre Cardiff, acolo undeva urmă să evolueze pentru formația locală din Premier League.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit Daily Mail, echipele de căutare trimise pe urmele lui Sala nu se așteptă să mai găsească pe nimeni în viață, după ce avionul s-a făcut nevăzut deasupra mării. 

Centrul care se ocupă ce traficul aerian a confirmat faptul că în aeronavă se aflau doi pasageri la momentul dispariției. Conform sursei citate, avionul privat urma să survoleze printr-un spațiu aerian cu avertizări meteo de ninsoare și gheață, deasupra Canalului Mânecii.

"Nu ne așteptăm să mai fie nimeni în viață. Nu știm cum a dispărut", a declarat John Fitzgerald, oficial responsabil cu operațiunea de căutare.

Tatăl lui Emiliano Sala așteaptă cu nerăbdare vești. "Un prieten m-a anunțat, nu știam nimic. Sunt disperat, sper că totul va fi bine. Vorbisem cu Emiliano duminică", a declarat el pentru televiziunea argentiniană Channel 5 News.