Dele Alli, 23 de ani, una dintre marile speranţe ale fotbalului englez şi mijlocaş la echipa Tottenham Hotspur, a călcat pe bec în vacanţa din Grecia, leşinând cel mai probabil din cauza numărului mare de băuturi alcoolice consumate.

Dele Alli se află în vacanţă în Grecia alături de artista Ruby Mae, 25 de ani, iubita lui care a acceptat de curând să se împace cu fotbalistul, după ce Dele Alli a înşelat-o.

Articolul continua dupa recomandari

Fotbalist de top din Anglia a leşinat în vacanţă, de faţă cu iubita

Conform The Sun, Dele Alli a leşinat pe unul dintre şezlongurile aflate la pisicina resortului de lux în care el şi iubita lui îşi petrec vacanţa.

Iniţial, Ruby Mae nu şi-a dat seama de ce se întâmplă. Abia ulterior, când a văzut că fotbalistul nu răspunde la stimuli, femeia a solicitat ajutorul unor angajaţi ai hotelului.

Doi dintre bodyguarzii localului l-au luat pe braţe pe Dele Alli şi l-au condus până în camera de hotel.

Nu se ştie încă exact dacă Dele a leşinat de la prea mult timp sub soarele dogoritor sau de la consumul de băuturi alcoolice, însă există informaţii conform cărora fotbalistul lui Tottenham Hotspur ar fi exagerat cu hidratarea, pierzând numărul berilor consumate pe marginea piscinei.