Florinel Coman, fotbalistul echipei FCSB, ar putea deveni personaj principal în cel mai tare transfer din istoria fotbalului românesc, el aflându-se pe lista lui Manchester City, campioana Angliei.

Florinel Coman ar fi fost remarcat de scouterii "Cetăţenilor" încă din vară, când a marcat două goluri împotriva naţionalei de tineret a Angliei, la Campionatul European.

Articolul continua dupa recomandari

Florinel Coman, urmărit de oficialii lui Manchester City

Conform Daily Mail, Florinel Coman are cifre impresionante în tricoul lui FCSB, reuşind opt goluri şi cinci pase decisive în 19 meciuri jucate în acest sezon.

În plus, în articolul menţionase se aminteşte că Florinel Coman a crescut la Academia Gheorghe Hagi şi a debutat de curând în naţionala mare a României.

De asemenea, jurnaliştii englezi sunt convinşi că mult discutata comparaţie cu super-starul francez Mbappe nu este tocmai întâmplătoare şi anunţă că, dacă vrea să-l achiziţioneze pe Florinel Coman, Josep Guardiola şi ceilalţi oficiali de la Manchester City trebuie să câştige bătălia cu alte cluburi interesate de serviciile românului precum West Ham United şi AS Roma.