Englezii de la The Sun au scris luni despre ultima intenţie a lui Gigi Becali în ceea ce priveşte numele echipei sale, Steaua, în condiţiile în care din sezonul viitor nu va mai avea dreptul să folosească această denumire.

"Unul dintre numele cele mai reprezentative din Europa va dispărea pentru totdeun, după ce Steaua Bucureşti a confirmat că se va numi FC Star. Gigantul român a pierdut luna trecută la tribunal un proces cu ministerul apărării, aflând că foloseşte ilegal numele care aparţine unei echipe a armatei.", scrie cotidianul britanic.

Articolul continua dupa recomandari

E citat Gigi Becali, care luni a declarat că va redenumi echipa FC Star, din sezonul viitor. "Se va întâmpla în trei sau patru luni, probabil. UEFA nu are nicio problemă cu asta. Vom deveni FC Star.", a spus Becali, citat de The Sun.

În 2016, FC Steaua a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie, prin care i-a fost anulată marca. ICCJ a anulat, pe 3 decembrie 2016, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.