Un tânăr de 18 ani, suporter al echipei Dinamo, a murit, miercuri dimineaţă la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală în urma unei altercaţii care a avut loc sâmbătă, după meciul Steaua-Dinamo, în apropierea Parcului Titan.

Potrivit unor membri ai galeriei dinamoviste, tânărul făcea parte din galeria echipei Dinamo, iar conflictul în urma căruia a fost rănit a avut loc după meciul Steaua-Dinamo, în afara stadionului.

Articolul continua dupa recomandari

În urma altercaţiei, tânărul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav şi a fost internat la Spitalul "Sfântul Pantelimon", unde a fost operat, iar miercuri dimineaţă a decedat.

"S-a înregistrat decesul unui tânăr de 18 ani cu un traumatism cranio-cerebral cu factor de risc asociat, cu leziune post-traumatică importantă, care a necesitat o intervenţie chirurgicală, dar în ciuda intervenţiei pacientul a decedat”, a declarat, pentru News.ro, Fiorela Mitoiu, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului "Sfântul Pantelimon" din Capitală.

O echipă de poliţişti de la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, coordonată de un procuror al Parchetului Tribunalului Bucureşti, a declanşat o anchetă în acest caz şi urmează să verifice modul în care s-a produs altercaţia de sâmbătă seră, după meciul Steaua - Dinamo. Potrivit primelor date ale anchetei, altercaţia a avut loc în aporpierea parcului Titan din Capitală.

Sursa: News.ro