Omul de afaceri Claudiu Florică a negociat cu Ionuț Negoiță, anul trecut, pentru a prelua pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo. Promisiunea era să aducă un investitor arab, care să finanțeze echipa cu cinci milioane de euro pe sezon. Negocierile s-au împotmolit, după ce Ionuț Negoiță a refuzat să ofere o situație financiară a datoriilor de la Dinamo. Acum, Claudiu Florică a fost numit de șeicul Tahnoon Nimer în funcția de director executiv la Charlton Athletic.

Tahnoon Nimer a preluat gruparea din Championship încă din luna ianuarie și l-a cooptat și pe Claudiu Florică. Acesta a devenit primul român care ocupă o funcție de conducere în cadrul unui club din Anglia. 

Articolul continua dupa recomandari

Claudiu Florică merge la Charlton împreună cu un alt român

Potrivit site-ului oficial al londonezilor, alături de Claudiu Florică va veni și fostul avocat al Asociației de Fotbal Municipale București, Marian Mihail.

"Sunt fericit că i-am cooptat pe Claudiu și Marian în conducere, iar Charlton va merge înainte. Au fost câteva săptămâni dificile pentru toată lumea și acesta este un pas mare în direcția corectă", se arată în comunicatul oficial al celor de la Charlton Athletic. 

Gruparea engleză este în acest moment pe loc retrogradabil în Championship, dar păstrează șanse să se salveze.