Reprezentativa Argentinei s-a calificat la Campionatul Mondial din 2018, după ce s-a impus în fața Ecuadorului, 3-1, într-un meci în care Messi a marcat un hat-trick. 

După calificarea cu emoții, de pe locul 3, jucătorii și staff-ul Argentinei au petrecut în vestiar, scrie gsp.ro. Au cântat și au dansat, sărbătorind calificarea.

Articolul continua dupa recomandari

Leo Messi, eroul Argentinei, a fost cel care a dat startul petrecerii și a fost filmat dezbrăcat în vestiar, cântând și dansând.

"Trebuie să încurajăm până la moarte, pentru că iubesc Argentina, pentru că este un sentiment pe care-l port în inimă. Nu-mi pasă ce spun nenorociții de ziariști. Trebuie să încurajăm naționala", a fost unul dintre cântecele auzite în vestiar, conform publicației spaniole Sport.

La petrecere a participat și Chiqui Tapia, președintele Federației de Fotbal din Argentina.

Selecţionerul Argentinei, Jorge Sampaoli, a declarat, după calificarea la Cupa Mondială, că Lionel Messi, care a marcat trei goluri în meciul cu Ecuador, scor 3-1, a fost "imens" şi că nu ar fi fost logic ca starul echipei FC Barcelona să lipsească de la CM, cel mai important turneu.

"Messi a fost imens. Nu ar fi fost logic ca turneul cel mai important din fotbal să nu îl aibă pe Messi. Messi este cel mai bun fotbalist din istorie. Sunt emoţionat să fiu alături de el. Le-am spus jucătorilor: Nu Messi datorează un mondial, fotbalul îi datorează un mondial lui Messi. Trebuie să îl ajutăm să ajungă la CM", a spus Sampaoli.