Fotbalul din Liga 1 s-a oprit din cauza pandemiei de coronavirus, iar echipele iau deja măsuri pentru a preveni eventualele probleme economice. Denis Alibec a vorbit despre situația jucătorilor din campionat. 

Momentan, Gigi Becali a anunțat că le-a înjumătățit salariile fotbaliștilor de la FCSB. La Astra Giurgiu, nu s-a luat nicio măsură, dar Denis Alibec este îngrijorat. 

Articolul continua dupa recomandari

"Și așa nu prea ne luăm banii, ne mai taie și la jumătate?! Le dau dreptate și conducătorilor, dar nu este vina noastră. Dacă era după noi, jucam. Chiar nu știu ce să zic. Nu ne-a sunat nimeni deocamdată. Eu, sincer, nu aș semna.", a spus Denis Alibec la Digi Sport. 

Denis Alibec: "Virusul e în floare, nu știu când mai jucăm"

Denis Alibec este sceptic în privința reluării campionatului. FRF și LPF speră să poată da drumul competițiilor pe 16 mai, în cel mai optimist scenariu. 

"Din păcate, la noi cred că acum virusul este în floare. Sunt din ce în ce mai multe cazuri și cred că se va amâna foarte mult campionatul acesta. Chiar nu am idee, n-am mai trecut prin lucruri de genul și nu știu ce răspuns să dau”, a mai spus atacantul Astrei Giurgiu.