Este nebunie în Bănie. Cupa României a ajuns, după un sfert de veac, din nou la Craiova, iar mii de oameni au umplut străzile. Într-o explozie de bucurie, au venit să-şi aplaude campionii. Fotbaliştii de la CS Universitatea Craiova şi-au salutat fanii dintr-un autobuz decapotabil.

Craiovenii au ocupat Piaţa Mihai Viteazul cu mult înaintea de sosirea jucătorilor. Au cântat împreună cu membrii cenaclului Flacăra melodiile clubului de fotbal, iar când campionii şi-au făcut apariţia au dat startul petrecerii.

Articolul continua dupa recomandari

Bucuria a răsunat în tot oraşul. Fotbaliştii au urcat pe scenă, au deschis şampanii şi au cântat imnul echipei împreuna cu suporterii. 

Nu au lipsit nici câtiva din jucătorii Craiovei Maxima, echipă care a adus cele mai bune rezultate Olteniei. Cu toţii au aşteptat 25 de ani revenirea Cupei in Bănie.

Nae Ungureanu: "N-am trait niciodata asemenea momente. E incredibil sa vezi atata lume. Nu visam la asa ceva."

Gică Craioveanu:  O victorie meritata pentru echipa. A jucat, sau a avut un an foarte foarte bun, atat in campionat, cat si in cupa."

Jucătorii Craiovei au purtat cupa printre miile de fani veniţi să îi felicite pentru cel de-al şaptelea trofeu din istoria clubului.