Bucurie fără margini după Cupa Mondială. În Franţa, dar şi în Croaţia, sute de mii de oameni au transformat sosirea favoriţilor într-un adevărat spectacol. La Paris, preşedintele ţării şi prima doamnă au petrecut alături de fotbalişti, în timp ce la Zagreb sportivii au făcut o adevărată baie de mulţime. 

Francezii au continuat sărbătoarea şi după seara victoriei. La Paris, sute de mii de oameni au împânzit bulevardele în aşteptarea campionilor. După 20 de ani de la ultima reuşită, naţionala de fotbal a adus cu ea Cupa Mondială. Au fost clipe de neuitat în Oraşul Luminilor.

Articolul continua dupa recomandari

La un moment dat, sărbătoarea s-a mutat la Palatul Elysee, unde preşedintele Emmanuel Macron şi prima doamnă, Brigitte, i-au primit pe campionii mondiali.

Sărbătoare mare a fost şi în Croaţia. Deşi au pierdut finala, fotbaliştii croaţi au reuşit să facă istorie. Au fost primiţi pe aeroportul din Zagreb ca nişte eroi, iar pe covorul roşu au fost flancaţi de fete frumoase îmbrăcate în uniforme sexy, care au dat startul la distracţie.

Sportivii au participat apoi la o paradă prin centrul oraşului, unde şi-au făcut cu greu loc printre fanii care i-au întâmpinat cu fumigene, gălăgie şi multă voie bună.

Într-un final, fotbaliştii, în frunte cu vedetele Luka Modric şi Mario Mandzukic, au ajuns la scenă, unde au continuat petrecerea.