Cristina Neagu, una dintre cele mai bune handbaliste din lume, a făcut un nou apel către români. Aceasta le transmite tuturor să stea în casă pentru a-i proteja și pe cei de lângă ei. Până în acest moment, pe teritoriul României au fost confirmate 367 de cazuri de coronavirus.

Din păcate, mulţi dintre noi încă nu realizează gravitatea acestui virus şi se plimbă nestingheriţi pe străzi. Staţi în casă oameni buni, acesta e modul în care ne protejăm pe noi şi pe cei dragi nouă! Aveţi grijă de voi!”, a scris Neagu într-un mesaj, alăturat unei fotografii în care arată textul #STAIACASĂ.

Articolul continua dupa recomandari

Postarea Cristinei Neagu prin care îi îndeamnă pe români să stea acasă

Și Roger Federer i-a sfătuit pe oameni să stea în casă

Roger Federer îi sfătuiește pe oameni să ia în serios pandemia de coronavirus. Elvețianul îi roagă pe fanii săi (și nu numai) să respecte regulile impuse de autorități pentru ca viața să revină la normalitate.

Şi eu stau acasă şi nu am mai strâns mâna cuiva de ceva timp. Bineînţeles că mă spăl pe mâini des, aşa cum ar trebui s-o facem mereu. Cred că în aceste momente, să ne ajutăm unul pe celălalt este şi mai important decât până acum. În special pentru că vrem să ajutăm generaţia mai în vârstă. Aceştia au un risc crescut de a se îmbolnăvi şi trebuie să-i ajutăm", e mesajul transmis de Federer.