Pandemia de coronavirus a transformat-o pe handbalista Cristina Neagu în cel mai prost plătit Balon de Aur din istorie! Asta după ce clubul CSM Bucureşti a suspendat contractele handbalistelor. Astfel, Neagu va primi salariu mediu pe economie, de 40 de ori mai puţin decât câştiga, lunar, până acum. Nici la FCSB situaţia nu stă pe roze. Gigi Becali va tăia toate salariile la jumătate.

La FCSB, Gigi Becali plătește cele mai mari salarii din Liga I, dar pe timp de criză e primul care ia măsuri. La fel se va întampla şi în Spania. Barcelona vrea sa le reduca salariile lui Messi si Suarez, chiar cu 70 la sută.

Articolul continua dupa recomandari

La nemţi, mai mulţi jucătorii le-au cerut ei şefilor să fie plătiti mai puţin pe timpul pandemiei de coronavirus.

Gigi Becali, patron FCSB - Fotbalul trebuie să înțeleagă. Acceptă jumate din salariu, bine, nu acceptă, aia e, închid și gata!

Cristina Neagu, 2.000 de lei pe lună de la 200.000 de euro anual

La handbal, Neagu, Pintea și celelalte vedete de la CSM s-au trezit cu contractele suspendate de club, pe toată durata stării de urgență. De la 200.000 de euro anual, cea mai bună handbalista a lumii, Neagu, a ajuns să câştige puţin peste două mii de lei pe luna.

CSM București e în criză din decembrie. Nu şi-a mai plătit jucătoarele, iar multe dintre ele vor să plece! Închisă în casă, Neagu lansează provocări pentru colegele ei.

Crina Pintea, în schimb, îşi umple timpul în izolare cu antrenamente si sesiuni de gătit.

Crina Pintea, CSM Bucureşti - Staţi în casă, aveţi grijă de voi şi de cei dragi vouă.