După semifinala pierdută Gyor în Liga Campionilor la handbal feminin, Cristina Neagu a răbufnit împotriva celor care au criticat jocul fetelor de la CSM Bucureşti.

CSM Bucureşti a pierdut meciul cu Gyor din semifinala Ligii Campionilor la handbal feminin, scor 26-20, însă a câştigat finala mică împotriva handbalistelor de la Rostov.

Articolul continua dupa recomandari

Deşi CSM Bucureşti a reuşit să ajungă a treia cea mai bună echipă din Europa, mulţi au fost cei care le-au criticat pe handbaliste.

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume şi jucătoare a echipei din Bucureşti, a răbufnit după ce criticile spectatorilor au afectat-o.

"Sunt mulţi care stau în canapea, mănâncă seminţe şi ne înjură pe noi cei care ne rupem picioarele! Din păcate în România victoriile sunt nunţi, înfrângerile sunt înmormântări. Trebuie să învăţăm puţin, să avem o stabilitate, o balanţă, să nu mai facem eroi după victorii, dar nici să retragem jucătoarele şi să le îngropăm după înfrângeri. Trebuie să înţelegem că o echipă nu se clădeşte în câteva luni, într-un an în care schimbi antrenorii, pleacă 5 jucătoare, vin altele noi. Nu ştiu câtă lume înţelege lucrul ăsta, dar sistemul, infrastructura sunt extrem de importante", a declarat Cristina Neagu pentru GSP.