În timp ce salvatorii încheiau prima zi de căutări, după dispariția lui Emiliano Sala deasupra Canalului Mânecii, Cristiano Ronaldo posta pe Instagram un selfie dintr-un avion de lux, zâmbind cu gura până la urechi.

În mai puțin de 12 ore, fotografia a primit peste 5.4 milioane de like-uri, însă nu puțini au fost fanii care i-au atras atenția fotbalistului că nu este tocmai cel mai potrivit moment pentru o astfel de postare.

Articolul continua dupa recomandari

Mai ales că o întreagă lume așteaptă cu sufletul la gură vești după dispariția avionului în care se afla Emiliano Sala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😀🛫👍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

În seara zilei de 21 ianuarie, în jurul orei 20:30, aeronava privată în care se afla jucătorul recent transferat de echipa Cardiff (Marea Britanie), de la Nantes (Franța), a dispărut desupra insulei Alderney, din Canalul Mânecii. 

Salvatorii nu au găsit decât resturi ale aparatului de zbor și au ținut să precizeze că, dacă cei doi au plonjat în apele înghețate din Canal, șansele de a supraviețui sunt mici. De altel, aceștia au atenționat că nu se așteaptă să găsească supraviețuitori. 

Emiliano Sala, ultimele mesaje pe WhatsApp

Cu puțin timp înainte ca aeronava în care se afla să dispară de pe radare, Sala le-a spus prietenilor apropiați, în două mesaje separate pe WhatsApp, că "avionul pare a se face bucăți" și "este speriat".

Jucătorul părea însă calm în înregistrări, iar pe fundal se auzea zgomotul motoarelor.