Cosmin Olăroiu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul celor de la FCSB îl acuzase pe antrenor că nu se implică mai mult în lupta contra coronavirusului. 

”Eu nu vreau să apar. M-am implicat si nu am dorit să se știe. I-am întrebat pe doctorii de la Victor Babeș cu ce pot să-i ajut, dar mi-au zis că nu e nevoie deocamdată. Au spus că, dacă vor intra în impas, o să mă sune. M-au rugat doar dacă pot să asigur mâncarea pentru doctori și am făcut asta”, a spus Olăroiu, la Digi Sport.

Articolul continua dupa recomandari

Cosmin Olăroiu, criticat în public de Gigi Becali

Oli a oferit 100 de porții de mâncare pe zi pentru doctorii care luptă împotriva Covid-19. Becali susținea însă că un milionar trebuie să se implice mai mult pentru a-și ajuta poporul. 

”Să nu se supere Oli, dar nu e nevoie de 100 de porţii de mâncare. Bagă mâna în buzunar! Lasă 100 de porţii de mâncare, bagă mâna în buzunar şi dă 100.000, 200.000, 300.000 (n.r. - de euro), nu 100 de porţii de mâncare, că au oamenii de mâncare, vezi-ţi de treabă! Lasă-mă, mă, cu mâncarea caldă, nu are nevoie omul de mâncare caldă, cine-i mănâncă mâncarea caldă? 

Cumpără-le ce au nevoie acolo în spital! Nu să dăm mâncare la doctori, că au mâncare doctorii. Să nu se supere Oli, dar dacă atunci când eşti milionar şi încerci să dai nişte lucruri mici ca să te coste puţin, mi se pare că nu e prea frumos. Pe mine mă sună 20 de spitale care au nevoie de tot felul de materiale”, spunea Becali, cu două zile în urmă. 

Până acum, în România au fost confirmate 433 de cazuri de oameni infestați cu coronavirus.