Fostul mijlocaș al lui Manchester United, Marouane Fellaini, a fost diagnosticat cu coronavirus. Aflat sub contract cu Shandong Luneng, acesta a devenit primul fotbalist din Super Liga Chineză depistat pozitiv. 

În vârstă de 32 de ani, Marouane Fellaini a fost internat într-un spital din Jinan, după ce a petrecut mai multe săptămâni în Dubai. Potrivit ziarelor din China, Fellaini a descoperit la un control de rutină că suferă de coronavirus. Jucătorul nu a prezentat simptome specifice, dar medicii au decis să îl țină sub supraveghere. 

Articolul continua dupa recomandari

China, 41 de cazuri noi de coronavirus în ultimele zile

Marouane Fellaini este unul dintre cei 41 de oameni care au fost diagnosticați cu coronavirus în ultimele 48 de ore. După două zile în care nu mai apărusere cazuri noi, China a început să aibă din nou probleme. Comisia Națională de Sănătate a raportat că noul val de infectări a fost înregistrat în rândul persoanelor venite din străinătate. 

Numărul total de cazuri de coronavirus din China este în acest moment de 81.008, dintre care 71.740 de persoane s-au vindecat, iar 3.255 au decedat.