Charlie Austin, jucătorul lui West Brom, a fost infectat cu coronavirus în urmă cu o săptămână, iar acum a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut.

Austin a oferit un interviu pentru The Telegraph, unde le-a povestit jurnaliștilor momentul în care a luat virusul. El susține că totul a pornit atunci când a fost la hipodrom pentru Cheltenham Festival.

Articolul continua dupa recomandari

Charlie Austin, jucător infectat cu Covid-19: ”Transpiram foarte rău”

Charlie Austin se află în izolare după ce sâmbăta trecută a fost confirmat pozitiv cu Covid-19.

"Mă simțeam ca și când cineva aruncase o găleată de apă pe mine. Transpiram foarte rău. Înainte, le-am spus celor din familia mea că dacă ar fi să fie cineva infectat dintre noi, ar trebui să fiu. Pentru că sunt sănătos și activ din punct de vedere fizic. Mă gândeam că aș fi rezistat fără probleme virusului.

A trecut o săptămână de atunci și vreau să le spun tuturor, chiar și oamenilor de 20 sau 30 de ani: nu luați virusul în râs, este o treabă serioasă. În urmă cu o săptămână îmi vedeam de viață. Este o problemă extrem de serioasă și trebuie să o tratăm ca atare”, a declarat Austin pentru The Telegraph.

Premier League, suspendat până la finalul lunii aprilie din cauza Covid-19

Premier League este suspendat până la finalul lunii aprilie în contextul în care pandemia de coronavirus s-a extins și în Marea Britanie.

În ”Regat” sunt confirmate 3,983 de cazuri cu Covid-19.