CFR Cluj, campioana României la fotbal, a debutat cu stângul în Liga Campionilor, ardelenii cedând, cu 0-1, în meciul cu FC Astana, din Kazahstan, din prima manşă a primului tur preliminar.

Dominată la posesia balonului de o echipă care s-a adaptat mai bine la condiţiile de joc, CFR a fost totuşi mai aproape de gol în prima repriză, când Culio, Păun şi Deac au ratat de puţin ţinta.

Articolul continua dupa recomandari

Postnikov a marcat singurul gol al meciului dintre Astana şi CFR Cluj, din Liga Campionilor

Singurul gol al meciului a venit în minutul 69. Gazdele au avut o lovitură de colţ de pe dreapta, mingea a fost aruncată la bătaie, în careul CFR-iştilor, niciunul dintre fundaşii ardelenilor nu a reuşit să îndepărteze pericolul, iar Postnikov a împins balonul în plasă din câţiva metri.

CFR-ul nu a cedat după golul încasat, iar Omrani a ratat cea mai mare ocazie a meciului în minutul 80, când a trimis alături cu toată poarta goală în faţă.

S-a terminat FC Astana - CFR Cluj 1-0, iar campioana României are nevoie de mult mai multă eficienţă în returul de miercuri, 17 iulie, de la Cluj, pentru a spera la calificarea în turul II preliminar din Liga Campionilor, acolo unde învingătoarea din această dublă manşă este aşteptată de Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului.