Cel mai curtat fotbalist român al momentului va împlini 22 de ani pe 23 mai şi a decis să vorbească despre secretul ascensiunii sale la un club din Ocident. Una dintre semifinalistele Champions League a oferit pentru Răvan Marin 7 milioane de euro, dar clubul românului, Standard Liege, a refuzat. 

Fostul jucător al Viitorului a vorbit despre carieră într-un interviu în cotidianul belgian La Meuse şi a dezvăluit că face un lucru pe care puţin jucători din România îl fac: "Cu două luni înainte de a semna cu Standard am angajat doi specialişti în mental coaching, psihologi. I-am plătit din banii mei, încă îi plătesc, vin o dată pe lună din România la Liege. M-au ajutat foarte mult, m-au învăţat să rămân pozitiv şi să lucrez mult cu mine însumi."

Articolul continua dupa recomandari

Marin a mai dezvăluit că nu a băut niciodată alcool şi nu iese deloc în cluburi: "Sunt profesionist şi ştiu că dacă vreau să mă concentrez doar asupra fotbalului trebuie să nu fac niciu exces, niciun abuz."

Răzvan Marin a strâns deja 11 meciuri în tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat un gol. La Standard are 44 de meciuri şi 6 goluri înscrise.