Cea mai tare poză a finalei câştigate de Simona Halep la Roland Garros. Cum s-a căţărat campioana în tribune, la Paris, pentru a se bucura alături de antrenorul ei şi de familie, după victoria uluitoare, 3-6, 6-4, 6-1, cu Sloane Stephens.

Simona s-a bucurat reţinut pe teren, imediat după ultimul schimb al finalei. A lăsat să îi cadă racheta din mână, a ridicat braţele şi a zâmbit. Apoi s-a dus la fileu, unde a fost îmbrăţişată de Sloane Stephens. A dat mâna cu arbitrul finalei şi a luat-o la fugă spre zona de tribună unde se afla loja apropiaţilor ei şi a antrenorului Dareen Cahill.

Articolul continua dupa recomandari

Numai că, ajunsă în dreptul lor, Simona a dat de un obstacol gigantic. Peretele pe care trebuia să îl escaladeze era mai mare de doi metri. Imediat însă un oficial al turneului i-a făcut, ca în copilărie, "scăriţă" campioanei şi a ridicat-o peste balustradă.

Vezi 6 imagini în Galerie

Simona a urcat în tribune şi înainte de a ajunge la antrenorul ei a fost îmbrăţişată de Nadia Comăneci. Apoi a plâns în braţele lui Darren Cahill, australianul care a condus-o spre prima victorie de Grand Slam a carierei.