Formaţia FC Barcelona a reuşit o revenire spectaculoasă şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 6-1, echipa Paris Saint-Germain, în manşa secundă a optimilor competiţiei. Catalanii au pierdut meciul tur cu scorul 0-4.

FC Barcelona a marcat prin Suarez '3, Kurzawa '40 (autogol), Messi '50 (penalti), Neymar '88, '90+1 (penalti) şi Sergi Roberto '90+5, în timp ce pentru parizieni a punctat Cavani '62.

Articolul continua dupa recomandari

Catalanii sunt în sferturile Ligii Campionilor pentru al zecelea an consecutiv.

Presa dupa Barca-PSG: Catalanii - "Apoteotic", francezii - "Un naufragiu istoric"

Cotidanul catalan Sport a catalogat drept "apoteotică" revenirea Barcelonei cu 6-1 după înfrângerea din meciul tur cu PSG, scor 0-4, în timp ce francezii de la L'Equipe scriu despre "un naufragiu istoric".

"Isprava Barcelonei", a titrat un al cotidian catalan, El Mundo Deportivo.

"<Remontada (n.r. - revenire)> pentru istorie>", au scris rivalii madrileni de la Marca, în timp ce colegii lor de la As, tot din Capitală, au titrat "Barca intră în istorie".

Citeşte şi Jocul online BALENA ALBASTRĂ face în continuare victime! Doi adolescenţi s-au SINUCIS, aruncându-se de pe un bloc cu 18 etaje din Chișinău (VIDEO)

La nord de Spania, francezii nu-şi ascund dezamăgirea. "Cataclism pentru PSG, eliminată de Barcelona", a notat Le Figaro.

"PSG cade de la mare, mare înălţime", a arătat France Football.