Rudolph Blaze Ingram, un băiat în vârstă de 7 ani, a devenit o senzaţie, după ce a bătut recordul la proba de 100 de metri, la grupa sa de vârstă, cu doar 13,48 de secunde.

În urmă cu un an, copilul şi-a arătat potenţialul, terminând cursa în 14,59 de secunde în august 2018, iar determinarea şi talentul său l-au făcut învingător de data aceasta, reuşind să parcurgă cei 100 de metri într-un timp mai scurt.

Articolul continua dupa recomandari

Este o îmbunătăţire vizibilă, faţă de recordul anterior, de 13:67, atins de un băiat de vârsta acestuia.

Experții în domeniu, precum şi toate agenţiile de media îl numesc acum pe copil următorul Usain Bolt și se pare că tânărul atlet ar putea ajunge într-o bună zi pe urmele sportivului consacrat pentru performanţa sa.

În Berlin, în 2009, a fost înregistrată cea mai rapidă viteză a piciorului uman în timpul sprintuluide 9,58 secunde de la Berlin, în 2009. Sa mutat la o viteză rapidă de 44,72 km / h când a acoperit distanța de 20 de metri între 60m și 80m în 1,61 secunde.

Vezi 2 imagini în Galerie

Băiatul de șapte ani, câștigător de trei ani la Amateur Athletic Union, a parcurs 60 de metri în 8,69 secunde, plasând dovada pe pagina lui Instagram, filmată de tatăl său.

“Mă străduiesc din greu să îmi ridic standardele şi mie şi colegilor mei. Vreau să arăt că trebuie să oferim tot ce avem. Dacă ei nu știu cum să facă ceva, le arăt cum să o facă. Întotdeauna le spun "practici modul în care joci" a spus Rudolph.