Octavian Șovre a făcut parte din brigada de arbitri condusă de Ovidiu Hațegan la meciul dintre Valencia și Atalanta (scor 3-4). La revenirea în țară, pe 11 martie, toți cei patru arbitri români au intrat în izolare, ca măsură de precauție. Șovre a dezvăluit pentru site-ul oficial al Federației Române de Fotbal cum s-a ajuns la această decizie. 

"Discutând cu întreaga brigadă de arbitri, am decis să ne autoizolăm. Autoritățile competente ne-au transmis că nu ne aflăm sub incidența legii și că nu este obligatoriu să stăm în izolare. Voi respecta totuși termenul de 14 zile. Până în acest moment nu am niciun fel de simptome și discut zilnic cu cadre medicale de specialitate. ", a spus Octavian Șovre. 

Articolul continua dupa recomandari

Octavian Șovre: "Am încredere că vom trece cu bine peste această perioadă"

Tușierul Octavian Șovre (46 de ani) își ocupă timpul în izolare în mod cât mai plăcut și face tot posibilul pentru a se menține în formă.

 "Vizionez filme și seriale, citesc, vorbesc la telefon cu prieteni și colegi și, cel mai important, fac exerciții fizice în casă. [...] Personal, eu sunt motivat, aștept reînceperea competițiilor și veștile bune din partea autorităților. [...] De-a lungul istoriei, poporul român a trecut prin momente grele. Am încredere cu ajutorul lui Dumnezeu că vom trece cu bine și peste această perioadă. ", a declarat Șovre pentru site-ul FRF.