Rapidiștii sunt izolați la domiciliu, dar continuă să se pregătească pentru reluarea campionatului. Fiecare jucător a primit un program de antrenament pe care trebuie să îl respecte cu strictețe. Antrenorii giuleștenilor îi urmăresc de acasă. 

Dan Alexa și secundul lui, Ștefan Grigorie, sunt conectați la tot ce se întâmplă. Fotbaliștii se pregătesc sub strica lor îndrumare. Nimic nu trece neobservat.

Articolul continua dupa recomandari

Dan Alexa supraveghează, de acasă, antrenamentul rapidiștilor

Rapid a găsit soluția prin care antrenamentele se țin și în timpul pandemiei de coronavirus. Jucătorii intră online, într-o conferință video, și se pregătesc astfel de acasă. Nimic nu le scapă antrenorilor Rapidului, după cum se poate vedea în postarea de pe facebook-ul giuleștenilor.

Pauza forțată a amânat debutul lui Dan Alexa pe banca Rapidului. "Chirurgul" l-a înlocuit pe Daniel Pancu după startul slab din 2020. Alb-vișiniii nu au înscris niciun gol în cele trei dispute au ajuns pe locul 6 în Liga 2.

"Dacă era o pauză de două-trei săptămâni, cred că îmi pica foarte bine. Puteam să îmi cunosc mai bine jucătorii, să-mi implementez mai bine filosofia. Din păcate, nu știm cât va dura pauza. Îmi doresc să începem cât mai repede, îmi doresc să termin campionatul ăsta și, normal, să reușim promovarea", a spus Dan Alexa, pe pagina oficială a Rapidului.