Alex Chipciu a fost revoltat de ceea ce s-a întâmplat în România, în weekendul trecut, când foarte multă lume a ieșit la grătare și a încălcat regulile de izolare. 

"Asta e educația acelor oameni. Nu știm ce e în spatele deciziilor pe care le iau. Noi judecăm lucrurile din perspectiva noastră, că e normal să stăm în casă, să nu infectăm alți oameni. Noi, ca popor și ca istorie, nu avem mentalitatea asta. Ia cinci cărți, citește-le! Fă abdomene, fă flotări! Dacă stai la TV și te uiți la știri toată ziua, da, te plictisești. Ia aspiratorul și dă prin casă! Eu, de exemplu, azi am dat cu aspiratorul până seara", a spus Alex Chipciu pentru Digi Sport. 

Articolul continua dupa recomandari

Alex Chipciu se menține în formă în izolare

Internaționalul român încearcă să fie cât mai activ în această perioadă. Alex Chipciu respectă programul primit din partea preparatorului fizic de la CFR Cluj. 

"Normal că îmi plac alergarea, sala, sportul. Cred că astea ne mențin vii. Așa ești fericit, liniștit. Dacă n-ar fi măsurile astea, m-aș urca pe bicicletă și aș merge în pădure. Până când a intrat hotărârea asta în vigoare, ieșeam la alergat pe la 11 sau 12 seara. Am pădurea aproape, nu era lume pe acolo. Din păcate, acum nu se mai poate”, a declarat Chipciu.