Aleksandr Hleb, fost jucător la Barcelona, declară că în Belarus nu îi pasă nimănui de coronavirus. Campionatul de fotbal din această țară estică este singurul din Europa unde se mai joacă meciuri oficiale.

De asemenea, Hleb îi sfătuiește pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo să joace în acest campionat cât timp este pauză în celelalte competiții de pe ”Bătrânul Continent”.

Articolul continua dupa recomandari

Aleksandr Hleb, fost jucător la Barcelona: ”Nimănui nu îi pasă de coronavirus aici”

"Acum toată lumea priveşte campionatul din Belarus, toţi ar trebui să se aşeze în faţa televizoarelor şi să-l urmărească. Atunci când NHL şi-a închis porţile, mulţi jucători de hochei au venit să joace aici.

Poate că Messi şi Ronaldo ar putea face acelaşi lucru şi să vină în Belarus pentru a continua să joace fotbal. Este singurul loc din Europa în care se poate juca fotbal, iar acest lucru îi face pe suporteri fericiţi. Nimănui nu îi pasă de coronavirus aici", a declarat Hleb pentru The Sun.

Aleksandr Hleb, o carieră de invidiat

Aleksandr Hleb a avut parte de o carieră de invidiat, dacă ne raportăm la faptul că el vine dintr-o țară fără performanțe notabile în fotbal. Pe lângă Barcelona, Hleb a mai jucat la Arsenal, în Premier League, sau la VFB Stuttgart, în Bundesliga.

Ajuns la 38 de ani, Hleb s-a retras recent din activitate. Acesta a jucat până pe 13 martie la formația Isloch.