Alejandro Gomez, căpitanul Atalantei, mărturisește că trăiește momente ”teribile” în Bergamo, un oraș aflat în centrul pandemiei de Covid-19 din Italia.

Gomez se află izolat alături de familia sa în orașul din nordul regiunii Lombardia. El declară că este bine, dar în același timp se simte trist când află veștile nefaste din țară, cu oameni decedați din cauza noului virus.

Articolul continua dupa recomandari

Alejandro Gomez, căpitanul Atalantei: ”Ce trăim în Bergamo este teribil”

”Situația mea psihică nu este la cel mai bun nivel. Ce se întâmplă în Italia este îngrijorător. Noi încercăm să rămânem pozitivi, dar primim prea multe vești negative. 

În ultimii patru ani în Bergamo am văzut foarte mulți oameni fericiți și o stare de spirit extraordinară. Acum, ce trăim aici este teribil. Nu știu să explic, dar această pandemie nu afectează doar Lombardia, ci și întreaga țară”, a declarat Gomez pentru Sky Sport Italia.

Atalanta este calificată în sferturile Ligii Campionilor

Atalanta este, cu siguranță, revelația sezonului din Liga Campionilor. Trupa din Bergamo a trecut de Valencia în optimile Ligii Campionilor cu o dublă victorie: 4-1 și 4-3.

Aflată la debutul în competiție, Atalanta a bifat o performanță fantastică, însă pandemia de coronavirus din Italia și din Europa a transformat euforia jucătorilor într-o mare de tristețe.