Adrian Petre resimte din plin autoizolarea cauzată de pandemia de coronavirus. Chiar dacă se antrenează de acasă, atacantul lui FCSB a reușit să își amuze coechipierii și fanii.

După ce a aflat că ar putea să aibă salariul înjumătățit, jucătorul de 22 de ani a făcut haz de necaz. Adrian Petre a găsit un mod inedit de a-și petrece timpul, în timp de criză.

Articolul continua dupa recomandari

Adrian Petre a făcut un grătar virtual

Liga 1 este suspendată cel puțin până pe 31 martie, dar Adrian Petre reușește să își menține moralul ridicat. O dovedește ultima postare de pe rețelele de socializare. Jucătorul lui FCSB s-a "antrenat" la făcut grătare. 

Adrian Petre on TikTok

Adrian Petre(@adrianpetre9) has created a short video on TikTok with music Its Corona Time. After 10 days in auto-isolation 🥩🍗#foryou #fyp #tiktok #coronavirus #coronatime #stayathome

Adrian Petre a reușit astfel să-și amuze coechipierii imediat după ce Gigi Becali a anunțat că salariile vor fi înjumătățite la FCSB. Fotbalistul transferat luna trecută de la Esbjerg este unul dintre cei mai bine plătiți jucători de la vicecampioana României. Conform contractului, primește 15.000 de euro lunar.

Adrian Petre s-a remarcat, în 2019, la Campionatul European de tineret. Arădeanul a înscris pentru România U21 în meciul de debut, cu Croația U21.