Pugilistul Adonis Stevenson a fost internat în urmă cu trei săptămâni, în stare critică, după ce a fost făcut KO de ucrainieanul Oleksandr Gvozdik. Boxerul a ieşit din comă, a anunţat sâmbătă, 22 decembrie, prietena canadianului. 

Impresarul Yvon Michel a declarat joi, presei canadiene că boxerul era încă în comă.

Articolul continua dupa recomandari

"În pofida informaţiilor apărute în presă, vreau să clarific faptul că Adonis este treaz. El se reface în urma accidentării în compania privată a familiei şi a echipei medicale. Adonis este un campion mondial în ring şi arată acelaşi curaj, aceeaşi rezistenţă şi aceeaşi determinare în recuperarea sa", a declarat prietena boxerului.

Boxerul canadian Adonis Stevenson, fost coleg cu Lucian Bute, a fost internat în stare critică după ce a fost făcut KO de ucraineanul Oleksandr Gvozdik, în meciul de la Quebec City.

Stevenson, în vărstă de 41 de ani, a fost răpus în repriza a treia, apoi încă o dată, în repriza a XI-a, când a fost înregistrat KO-ul. Canadianul Adonis era neînvins de 17 meciuri.

Pugilistul Adonis Stevenson câştigase titlul WBC în 2013, când l-a învins pe Chad Dawson şi la 1 decembrie îşi pusese în joc centura pentru a zecea oară.