O jurnalistă din Italia face acuzații dure după ce Paulo Dybala (26 de ani) și iubita sa au fost infectați cu coronavirus. Jurnalista Selvaggia Lucarelli se întreabă de ce există preferențiale pentru VIP-uri în plină epidemie de coronavirus, în contextul în care în Italia nu sunt suficiente teste pentru Covid – 19.

Cer explicaţii! De ce Dybala, prietena lui şi o altă persoană au fost testate? Vreau să ştiu de ce există metode preferenţiale pentru VIP-uri, indiferent că sunt fotbalişti, copii de vedete sau politicieni. Sănătatea nu ar trebui să acorde privilegii şi mă scoate din minţi să ştiu că sute de persoane suferă şi nu primesc ce au nevoie.

Articolul continua dupa recomandari

Există vreo posibilitate de a face aceste teste la privat? Spuneţi-mi şi mie. Sau doar Dybala trebuie să ştie? Dacă Juventus l-a ajutat să facă testele la o clinică privată, să ştim şi noi care este aceea şi cât costă. Încetaţi dracului cu această poveste! Trebuie să fie pentru toţi sau pentru nimeni”, a scris Selvaggia.

Juventus are trei cazuri de coronavirus confirmate

Juventus, campioana Italiei, a ajuns la trei cazuri de coronavirus în lot. Înainte de vestea dată de Paulo Dybala, reprezentanții formației din Torino au anunțat că fundașul Daniele Rugani și mijlocașul Blaise Matuidi au coronavirus.

Situația în Italia este una dramatică. Până în acest moment, sunt 5476 de morți și 59.138 de persoane infectate.