Andre Cury, scouterul celor de la FC Barcelona în Brazilia, a fost confirmat cu coronavirus. Acesta se afla în locuința sa din Sao Paolo, alături de soția sa infectată cu Covid-19, scriu cei de la Mundo Deportivo. Starea celor doi este una bună și nu necesită să fie internați. 

Andre Cury bănuiește că a luat virusul după ce a intrat în contact cu președintele clubului Inter Porto Alegre, Marcelo Medeiros, depistat și el pozitiv cu coronavirus.

Articolul continua dupa recomandari

Voi continua în izolare pentru următoarele 14 zile. Celelalte măsuri preventire au fost deja luate cu familia, prietenii și ceilalți oameni din club”, a scris Medeiros pe Twitter.

Fotbalul din Spania, cel mai afectat de coronavirus

Spania a devenit cea mai afectată țară europeană pe plan sportiv din cauza coronavirusului. Espanyol Barcelona a anunțat că 6 jucători au fost infectați cu virusul care a pătruns și pe teritoriul României. 

Espanyol Barcelona a anunțat că 6 jucători au fost confirmați cu coronavirus. Anunțul vine după ce Valencia a precizat că 35% din angajații de la club sunt infectați cu Covid-19. Starea celor 6 sportivi este una stabilă, iar "toţi au simptome uşoare şi respectă recomandările medicale".