Drogul "Zombie" loveşte din nou la Oradea. Un tânăr e filmat în trafic, aproape să fie călcat de maşini.

În ultima vreme apar tot mai multe înregistrări video cu tineri care au un comportament ciudat pe stradă și care se mișcă fără o direcție clară de parcă sunt într-o "altă lume".

Articolul continua dupa recomandari

Cunoscut drept "zombie" pentru că cei care consumă par inerți, aceste substanțe necunoscute, provenite de regulă din China sau India, fac tot mai multe victime în rândul orădenilor.

Imaginile cutremurătoare, a căror protagoniști sunt tineri drogați cu "zombie", continuă să apară. Bihon.ro a publicat un videoclip cu un băiat suprins pe strada Iuliu Maniu marți, 11 decembrie, la ora 16:30.

Substanța face ravagii în rândul tinerilor și atrage tot mai mulți consumatori, astfel că un alt tânăr a fost filmat luni, 10 decembrie, în spatele unui bloc de pe strada Seleușului, mai scrie sursa citată.

Alți trei tineri au fost filmați duminică, 09 decembrie, în agonie, după ce ar fi consumat substanțe psihoactive. De asemenea, un alt bărbat aflat sub influența etonobotanicelor, a fost săltat de jandarmi duminică, aproximativ în același loc unde au fost filmați cei trei tineri drogați.

Potrivit specialiștilor această combinație de substanțe etnobotanice este, poate, cea mai puternică substanță halucinogenă a ultimilor ani, și poate duce la paranoia și la episoade psihotice severe.