Mai sunt doar câteva zile până la Valentine`s Day, iar cuplurile se gândesc cum să marcheze într-un mod unic această sărbătoare care a cucerit cu atâta succes şi amorezaţii din România.

Iarna încă e stăpână pe calendar, dar o variantă tot mai căutată e cea a unui weekend la mare. Hotelierii aşteaptă oaspeţi în weekend şi au pregătit oferte speciale pentru îndrăgostiţi.

Articolul continua dupa recomandari

Soarele blând, marea liniştită şi nisipul auriu îi aşteaptă pe turiştii îndrăgostiţi să petreacă finalul acestei săptămâni, de Valentine"s Day, pe litoral. Acolo se spune că romantismul este la el acasă.

Cristian Barhalescu - mamager agentie turism: Gasesc hoteluri peregatite de 3 si 4 stele care au pachete exceptionale, de la 250 de lei pana la 400-500, 700 de leide persoana.

În aceste sume sunt incluse beneficii ca sesiuni de masaje, jacuzzi, spa şi cine festive.

Costina - reprezentant hotel: Avem pregatit un pachet care include 2 nopti de cazare cu mic dejun, acces la centrul SPA. În plus beneficiaza de un masaj in cuplu plus petrecere festiva in data de 15 si in data de 22 pentru ca sarbatorim si Dragobetele.

Un astfel de pachet costă 960 de lei pentru un cuplu. Cei care vor să petreacă doar în ziua de 14 februarie pot opta pentru câteva ore de relaxare la spa.

Ionela Dragan - SPA: Avem un pachet dedicat zilei de 14 februarie care include un masaj in tandem al intreg corporal, scalp si facial, sampanie, caspuni si acces la toate facilitatile centrului pentru 359 de lei pentru cuplu.

Ziua se poate încheia cu o cină la malul mării.

George Țicu - manager restaurant: Preparate de gratar, dar si cu fructe de mare, ceea ce inseamna calamar, creveti, caracatita si produse din peste

Gradul de ocupare al spaţiilor de cazare, pentru ziua îndrăgostiţilor, este în acest moment de aproape 90 la sută, iar hotelierii se aşteaptă să crească până la 100 la sută. Nu toate hotelurile sunt însă deschise.