Şi muntele a fost luat cu asalt de românii care au în faţă patru zile de distracţie. Drumul a fost la fel de greu precum cel spre mare. Ba chiar Traficul de pe DN1 a fost mai greu decât cel de pe autostrada soarelui. Încă de la primele ore ale dimineţii, s-au format cozi uriaşe.

Minivacanţa a început încă de dimineaţă cu multe ore de aşteptare în trafic. Iar dacă unora cozile interminabile le-au adus nervi, altora nimic nu le-a putut opri distracţia. 

Articolul continua dupa recomandari

Şi, odată ajunşi la destinaţie, turiştii aproape că uită de drumul lung parcurs. Pentru că, spun ei, răcoarea de la munte merită efortul. 

Corneliu a venit în Poiana Braşov pentru o porţie de adrenalină. Dar nu singur. Şi-a adus cu el şi prietenii. Iar coborârea de pe munte cu maşinuţele nu e singura metodă de distracţie. Pe lângă baia în piscină sau saltul la trambulină, turiştii pot experimenta trasul cu arcul. 

De griji vor să uite şi cei care poposesc zilele acestea pe cărări de munte. Se anunţă aglomeraţie aici, mai ales că va fi un week-end prelungit.