Mai multe zboruri pe aeroportul din Iaşi au întârzieri de câteva ore, iar unele au fost anulate, vineri, din cauza ninsorii şi a viscolului.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Iaşi, din cauza vizibilităţii scăzute, aeronavele ce aveau programate zboruri din Iaşi spre Londra (8.30), Otopeni (7.00 şi 9.30) şi Timişoara (7.30) nu au putut decola.

Articolul continua dupa recomandari

Totodată, zborurile Iaşi -Tel Aviv (6.05) şi Iaşi-Londra (6.05) au plecat de la Iaşi cu întârzieri de trei ore, respectiv patru ore şi jumătate.

De asemenea, cele două curse de la Bucureşti, care trebuia să ajungă în Iaşi la ora 9.00, respectiv 9.25, au fost amânate.

”La Aeroportul Iaşi, utilajele lucrează la foc continuu pe pistă şi platformă pentru a îndepărta zăpada. În jurul prânzului, sunt şanse ca ninsoarea să se oprească”, susţin reprezentanţii aerogării ieşene.

Pe de altă parte, mai mulţi pasageri au reclamat că au pierdut zborurile programate în cursul dimineţii, întrucât drumul dintre oraş şi aeroport a fost impracticabil, din cauza arborilor căzuţi pe şosea.

Sursa: News.ro