Au renunţat repede să-şi deszăpezească maşinile şi au mers în şir indian, pe stradă, până la staţiile de tramvai şi autobuz. Însă şi mijloacele de transport în comun au avut zeci de minute de întârzieri.

Patru ore le-a luat oamenilor să cureţe de zăpadă două locuri de parcare. Asta i-a făcut pe mulţi bucureşteni să renunţe la maşină pentru drumul spre serviciu.

Articolul continua dupa recomandari

După cum au arătat staţiile din subteran la primele ore ale dimineţii, părea că toată lumea a gândit la fel. În staţia Piaţa Victoriei, oamenii abia mai aveau loc pe peroane. Au aşteptat chiar şi pe scări trenurile.

În pasajul care face legătura între magistrale din Piaţa Unirii, călătorii au rămas blocaţi zeci de minute.

Bucureştenii care au ales să meargă cu metroul, astăzi, au fost cei mai inspiraţi. Pentru că în Bucureşti, în trafic, şoferii mai mult au stat decât au mers, iar la suprafaţă, mijloacele de transport în comun au circulat cu greutate. De exemplu, noi de aflăm, aici, pe o linie de tramvai, pe care nu o vedeţi, pentru că este acoperită de zăpadă.

Din această cauză, tramvaiele au avut întârzieri de zeci de minute. Şi au început să circule regulat aproape de orele pârnzului. 

Pentru a face faţă aglomeraţiei, RATB a suplimentat programul de circulaţie pentru 70 de tramvaie, 228 de autobuze şi 59 de troleibuze.