Muntele a fost cel mai bună alegere pentru turiştii care au reuşit să evadeze încă de la muncă. Nu oriunde. Pe pârtiile înalte din Sinaia. A fost cea mai frumoasă zi din acest sezon, cu temperaturi ridicate şi zăpadă din belşug.

O bucurie pentru toţi turiştii care s-au refugiat cu o zi mai devreme pe pârtii, la Cota 2000. Şapte grade celsius au arătat termometrele.

Articolul continua dupa recomandari

Mulţi turişti s-au trezit devreme să ajungă la timp pe creste şi să profite cât mai mult de sportul preferat, dar şi de vremea perfectă. Pentru schiorii care au venit la cota 2000, nu doar pârtiile sunt perfecte, peisajele sunt de-a dreptul incredibile. În depărtări poate fi zărit Platoul Bucegi, se vede şi Crucea Caraiman şi chiar Poiana Braşov. 

În a doua parte a zilei mulţi dintre ei s-au refugiat pe terase pentru a căpăta un bronz superb de munte. Preţurile de închiriere a unui echipament complet de placă sau ski costă 60 de lei. Iar căştile şi ochelarii 10 lei fiecare.

"Avem echipamente de la copii, până la profesionişti, echipamente premium, dispunem de toate categoriile de echipamente" a declarat Pompiliu Rotilă, administratorul centrului de închirieri.

Accesul pentru o zi întreagă de ski în Sinaia costă 145 de lei.