Vesti bune pentru romanii care planuiesc vacante in Thailanda. Incepand cu 21 noiembrie, acestia vor putea obtine viza de intrare si la frontiera. Cu conditia sa nu ramana pe teritoriul tarii gazde mai mult de 15 zile. Daca planurile de sedere in Thailanda se intind pe o perioada mai lunga, turistii romani sunt obligati sa obtina, in prealabil, o viza de intrare de la Ambasada Regatului la Bucuresti.

Recomandari