Video cu zeci de șoferi care circulă chiar pe malul Oltului, după ce traficul a fost blocat din cauza unui accident care s-a petrecut, miercuri, pe Valea Oltului. Ca să nu mai aștepte cu orele, oamenii și-au croit drum pe lângă apă.

"Uitați fraților ce autostradă avem, fraților! România anilor 2019, accident pe Valea Oltului. Toată lumea circulă pe noua autostradă. Foarte frumos, așa peisaj să tot ai. Stăm aici de ore în șir. Au găsit românii noștri autostrada, asta e autostrada secretă. N-o știe nimeni. N-avem nevoie de autostrăzi, că le facem singuri", sunt cuvintele care se aud pe fundalul înregistrării postate pe Facebook de Bogdan Hdm, cu titlul "Astăzi ...02.01.2019.. s-a inaugurat noua autostradă Sibiu- Râmnicu Vâlcea".

Articolul continua dupa recomandari

Traficul a fost blocat, miercuri, pe Valea Oltului, din cauza unui accident provocat de un şofer care a adormit la volan, intrând pe contrasens şi lovind un alt vehicul.

Patru persoane au fost rănite în urma acestui accident produs pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 235+500 metri, pe raza localităţii Câinenii Mari.