Bătrânul care a ucis un hoţ intrat peste el, în casă, a fost audiat la Poliţie, iar vecinii îi iau apărarea omului, care nu a făcut nimic altceva decât să se apere, susţin aceştia.

Bărbatul de 64 de ani s-a pomenit cu doi hoţi în casă, în miez de noapte şi s-a apărat cum a putut, punând mâna pe un cuţit şi reuşind să-l înjunghie mortal pe unul dintre ei. Celălalt hoţ a apucat să fugă.

Articolul continua dupa recomandari

Bătrânul care a ucis un hoţ, audiat la Poliţie, vecinii îl susţin

Un pensionar de 64 de ani l-a ucis pe unul dintre hoţii care intraseră peste el, în casă. Omul s-a trezit din cauza zgomotului, a pus mâna pe un cuţit şi, decis să-şi apere existenţa, avuţia şi locuinţa, i-a confruntat pe cei doi hoţi.

Încercarea de jaf s-a terminat extrem de prost pentru cei doi tâlhari, unul dintre hoţi fiind înjunghiat mortal de bătrân, dându-şi ultima suflare chiar lângă gardul bătrânului, însă celălalt a reuşit să fugă.

Ulterior, bătrânul a fost luat de poliţişti şi dus la secţie pentru audieri, însă vecinii îl susţin şi spun că nea Sandu nu a făcut nimic altceva decât să se apere.

"Au sărit la el la bătaie şi omul...ce-a găsit la îndemână...Normal că s-a apărat, dacă au intrat peste el în casă...omul în pijamale", a spus o vecină a bătrânului.

Val de susţinere în online pentru bătrânul care a ucis un hoţ

Ştirea că un bătrân a ucis un hoţ în casă a fost intens comentată în mediul online, majoritatea comentariilor fiind unele de susţinere pentru decizia bătrânului, însă internauţii şi-au manifestat îngrijorarea în legătură cu punerea sub acuzare a acestuia, de către autorităţi.

Însă, până la momentul publicării acestui articol, autorităţile nu au comunicat vreun demers în acest sens.