Un caz incredibil a șocat comunitatea vasluiană din Muntenii de Jos, după ce un localnic a fost prins de un gospodar în cotețul scroafei, desfășurând activități nemaivăzute și nemaiauzite pe meleagurile vasluiene.

Îngrozit, gospodarul l-a zăvorât pe făptaș în cotet și a sunat la 112, anuntând abuzul.

Articolul continua dupa recomandari

Prins în fapt, localnicul a început să negocieze cu proprietarul animalului să-i dea drumul, începând cu o mită de 5 litri de vin. Pentru că nu a reușit să-l înduplece pe gospodar, a plusat cu 10 și apoi 12 litri de vin, scrie presa locală.

Neînduplecat, proprietarul scroafei l-a ținut încuiat în coteț până la venirea polițiștilor, care l-au încătușat pe făptaș, întocmindu-i dosar penal.

“L-am prins în fapt. L-am închis și am anuntat poliția”,  a povestit oripilat proprietarul scroafei.

Făptașul, un bătrân în vârstă de 77 de ani, a fost internat apoi la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Vaslui pentru un examen de specialitate.

Totuși, în timp ce unii dintre săteni îsi fac cruce si râd povestind ce se aude în localitate, altii spun că adevărul ar fi altul.

“Prin sat umblã vorba că a mers acasă la femeia bărbatului, dar l-a prins și s-a ascuns în cotețul porcului, sau ăsta l-a prins și l-a împins în cotet si a închis apoi usa. E în stare de asa ceva mai ales cã, între ei, există divergente de multã vreme", spun oamenii.

Polițiștii urmează să facă lumină în acest caz.